13 Aralık 2014 Cumartesi

MODERN SOYLAR VE PUTLAR DÜNYASINA HOŞGELDİNİZ MADONNA RİTÜEL KONSERİNDE ŞEYTANIN TAHTA GEÇİŞİNİ İSİS FİGÜRÜNÜ TAKLİT EDEREK GÖSTERMİŞTİR


Firavun kendi toplumunu saptırmıştı; kılavuzluk edemedi. (Taha Suresi)

Burj Dubai'ye benzemiyor mu ?

Kur'an'la ilgilenmiş herhangi birinin fark edebileceği bu büyük kitabın temel mucizesinin sonsuza kadar, her çağa uygun ve uygulanabilir olduğu gerçeğidir. Bu yüzden Kur'an'da ki Firavun örneğinin sadece Musa'nın karşısındaki firavuna uygun olmadığını anlayabiliriz. Kendi güç ve kanun düzeniyle, Allah'ın tekliği otoritesine kafa tutan her türlü kişi bu sisteme uygundur. Size günümüz Firavunlarını tanıtayım... Babil Gizemi, Kadim Gizemler.

 Bu kadim gizemler, hükmeden elit kesimden 4000 senedir Mısır'ın hareketli kumlarında gizli tutuldu. Eski Mısır halkı, tapınakları, mezarları ve toprak kaplarında, kültür ve tarihleri hakkında ayrıntılı kayıtlar tuttular. Neden eski mısırlıların hayatı hakkında her türlü ayrıntının kayıtlı olduğunu ancak en mükemmel eserleri, piramitler hakkında hiç bir şeyin yazılı olmadığını sizde merak etmediniz mi ? Neden piramitlerin yapımı hakkında hiç bir şeyden bahsedilmemiş ? 

Daha da önemlisi, neden ? Çünkü bu kadim gizem ya da sır, bilmecenin büyük bir parçası. 

Bunlar firavun sisteminin delilleridir.


İbrani Resul Yakup'un taşı, kraliçenin tahtında ne arıyor ?
Neden kraliçe simgesel bir Mısır basamak piramidinde taçlandırıldı ?

Kraliyet tacının tabanında 12 İbrani kavimi simgeleyen 12 taş bulunmaktadır ? 12 kavmi simgeleyen bu taşlar Kenan ülkesi rahiplerinin göğüslüklerinde de bulunmaktadır.

Britanya bayrağı Yakup'un 12 kavminin yeniden birleşmesini simgelemektedir. Bayrağın kırmızı, beyaz ve mavi renkleri Mısır'ın üç tacıyla aynıdır.

Kraliyet asası Eski Mısır'dan gelmektedir. Mısır tanrısı amen ve kendilerini Tanrı'nın oğulları olarak tanıtan Mısır'lı firavunlar tarafından taşınmaktaydı. Kraliyet asası şu anda firavunların soyundan gelen 2.Elizabeth tarafından taşınmaktadır. Asasında dünyanın en büyük elması, "Afrika'nın Yıldızı" bulunmaktadır.

Kraliçe'nin cezalandırma kırbacı kısmen kolunun altında gizlenmiştir. Bu kırbaç yine Eski Mısır firavunlarından gelmektedir.

Arı simgesi kraliçenin kraliyet giysilerinde görülmektedir. Eski Mısır'da bu Mısır kraliyetinin ve Mısır'ın simgesiydi.
Britanya kraliyet armasındaki semboller, Britanya'nın İbrani kökenlerini göstermektedir.

Hakimler ve kraliçenin üst düey memurlarının giydiği başlıklar Eski Mısır'dan gelmektedir.

Prens Charles'ında giydiği fistanlar beyaz fistan giyen Eski Mısır firavunlarından gelmektedir. Tanrı kraliçe Elizabeth'i korusun ! Kraliçe Elizabeth uzunca yaşasın ! Kraliçe sonsuza kadar yaşasın !

Mısır kraliyeti ensest ilişkiler yaşıyordu. Anneler oğulları ile, erkek ile kız kardeşler, gücü ve parayı aile içinde tutmak için evleniyorlardı. Liste uzadıkça uzuyor...



WAFI Alışveriş merkezinde bulunan Raffles Dubai, sizce de bir piramite benzemiyor mu ?

Günümüzde hala firavunların soyu tarafından yönetiliyoruz ! Dünya hükümdarı, 13'ler Kraliyet Konseyi

(Dünya'nın en zengin ve güçlü aileleri), 300'ler Komitesi (Dünya'nın en zengin ve en güçlü alt aileleri), Beyin Takımları (Yuvarlak Masa), Dünya Finans Denetimi (İMF, Dünya Bankası, Merkez Bankaları, Vergiler, Faizler, Uluslararası Ödeme Bankası), Dünya Hammadde Denetimi (Kollektif Şirketler), Dünya Toplumu Denetimi (Kiliseler, Devletler, Okullar, Medya), Toplum Hammaddesi İşçi Varlığı (Borç Köleleri)


ARRIVALS-41-FİRAVUN SOYU



İngiliz İstihbarat Teşkilatı MI5 ve MI6 Karanlık Yüzü.

Ingiliz istihbaratını kuran Şahıs: John Dee, Kraliçe Elizabeth Zamanında danışmanlığını yapmış Ünlü büyücü-kahin-astrolog ... 007 İmzası atması onun Ile James Bond filmleri Arasındaki bağlantıyı doğumlarının ... Diğer Yandan Edebiyatta ziyaretinde Müzikte met kounun uzantıları da MEVCUT ... hepsinin açıklamasını met Kısa videoda Izleyebilirsiniz ...





Dünyayı yöneten bu gizli örgüt kendi hedefleri doğrultusunda hükümetleri kurup yıkabiliyor.

Bu gücü sürdürmelerinin en önemli unsuru başa getirdikleri adamların örğüt içinden olmaları,zaten onlardan olmayan adamı engelliyorlar,olmadı öldürüyorlar(Kennedy).Şimdi kanıtlarla Abd ve kraliyet ailesinin bağlantılarını ve geçmiş yöneticilerin akrabalık ilişkilerine geçelim.


Bu soylar dünya yönetimde belli pozisyonları ellerinde tutmaktalar,Rotschild,Rockafeller,Bush,Windsor ve niceleri...benim ilgimi çeken nokta ise Abd hükümetlerinde yer alanların kan bağları,öyle ki abd monarşi ile yönetilen bir ülkedir dememek için kendimi zor tutuyorum.


Bilmeyenler,bizim köyde oxford vardı da biz mi gitmedik diyenler için,Wikipedia'dan monarşi üzerine kısa bir açıklama:

Monarşi bir hükümdarın devlet başkanı olduğu bir yönetim biçimidir. Saltanatın bir başka adıdır. Bu hükümdar, Türkçe'de kral,imparator,şah,padişah,prens gibi çeşitli adlar alabilir. Monarşiyi diğer yönetim biçimlerinden ayıran en önemli özellik, devlet başkanının bu yetkiyi yaşamı boyunca elinde bulundurmasıdır. Hükümdar öldükten sonra onun soyundan biri gelir (oğlu, kardeşi gibi).

Cumhuriyetlerde ise devlet başkanı seçimle işbaşına gelir. “Monarşi” sözcüğü dilimize Fransızca Monarchie kelimesinden gelir. Cezalandırma ve bağışlama yetkileri sadece hükümdarın elindedir. Otoritenin bir kralın veya bir imparatorun elinde olduğu yönetim türüdür.

Şimdi ingiliz kraliyet ailesi,Kraliçe Elizabeth,Clinton ve Bush ailelerinin soy kütüğüne bakalım.Soy kütüğü 1281 yılında yaşamış olan Margaret De Clare ye dayanıyor.Tabi bu Elizabet,Clinton ve Bush aileleri için soy kütüğü, daha da geriye alacak olursak Firavuna kadar gidecektir,hatta şuan dünyayı yöneten başlıca soylardan birinin Firavun soyu olduğunu da söyleyebilirim.Bir anda ortadan kaybolan Firavun,yok olmamış,avrupada tekrar büyüyerek,ingiliz kraliyetine girmiştir.Firavunun bu kadar güçlü olmasının sırlarından biri olarak kabalayı görüyorum,ekonomik ve siyasi alanlarda yıllar boyu elde ettiği tecrübe ise yeni oluşan avrupada kolaylıkla yükselmesini sağlamış olabilir.

Elizabeth,Hiary Rodham Clinton,Bush aileleri soy kütüğü,

İngiliz kraliyet soyundan gelen aileler senatonun içinde,2.dünya savaşının destekçilerinden,Baba Bush ve oğul Bush başbakanlık yapmış,kardeş Jeb Bush ise senatoda ve gelecek başbakan olarak görülüyor.Ve bu ailenin en büyük özelliği illuminati ilkelerine baglı kurulmuş yancı örğüt skull and bones üyesi olması.Listede bu örgütten çıkan bürokrat ve başkanlara iyi bakın.



BİR MISIR PUTUNUN ADI İSİS
isis figürü kucağında çocukla betimlenir...
bunun günümüz muharref hristiyanlıktaki
ikon olarak  Hazreti Meryem
ve kucağında hazreti isa ya atfedilen figüre kaynaklık ettiğini düşünürler...




" madonna " latincede
kadınım anlamına gelir...ve bu söylem
hazreti meryem i tarif etmekte kullanılır...

modern isis olan madonna
mesih i kucağında tutuyor...
lakin bu mesih isa yı değil
mesih deccali tarif ediyor...

***
bundan hirkaç yıl önce
sağır sultanın bile
ritüel olduğunu anladığı
madonna konseriyle kodlanan şeyler
bugünreelde tatbik ediliyor...

işidin akıttığı kanda
mesih deccal için...son savaşlarını başlatacaklar...





DEVAMI







MODERN PUTLAR DÜNYASINA HOŞGELDİNİZ

Dilimize bir deyim gibi yerleşmiş olan " İKON" benim "İDOL" üm kelimelerinin anlamını günlük hayatta pek merak etmyiz ....
Oysa bu kelimeler bildiğimiz anlamdaki PUT kelimesiyle eşanlamlıdır...

İş bununla da bitmez...
Öncelikle şu resimlere bir gözatın derim :





LOST dizisini bilmeyen yoktur ...Yayınlandı bitti ---TArtışmaları bitmedi...CERN deki labaratuvarlardan DHARMA nın amblemindeki benzerliğe...Final sahnesinde görülen tüm dinleri temsil eden ve İllüminati nin TEK DÜNYA DİNİ ne gönderme yapan sahnelerden ADADAKİ PUTUN KIRIK ayağına kadar her şey bir fenomen halini almıştı... Evet o günlerde forumlarda vs günlerce o dizideki sayılar vs konuşulurken ...YARIM YAMALAK görülen bir put da herkesin diline dolaşmıştı...

Ve bu PUT Mısırın meşhur putlarındandı....


Putların amacı ademoğlunu aldatan ve ona dünyalık konusunda anlaşama yapan Şeytani ve cinni yapıların sadakatin bir temsili olmalarıdır...Bu sebeple HEYKEL bulunan yere RAHMET MELEKLERİ girmez...



DEVAMI







TOTEM-İKONA-PUT ...Modern dünya Semavi dinleri aşağılamak için her yolu mübah görürken ...SÖzde dinleri...Çok tanrılı yapıları adeta yüceltiyor ...Acaba neden ?
ÇÜnkü bugün dünyayı yöneten İLLÜMİNATİ=MASON=DECCAL yapı doğrudan ATEŞ EHLİNE çalışmaktadır...

Bu sebeple Reklamlardan,sinamalara,dizilere,moda defilelerine, panolara kadar her yerde ÜNLÜ FİGÜRLERİ PUTLAŞTIRMAKTA ve o varlığı temsili bedende adeta CANLANDIRMAKTADIR...

O NEGATİF etkiyi bu şekilde PSTER vs yoluyla ve doğruda TV lerimizle evimize kadar sokmayı başarıyorlar...
Yukarıdaki putun adı pazuzu...
Pazuzu, Sümer ve Akad mitolojilerinde, rüzgar cinlerinin kralı ve sözde "ilah " Hanbi'nin oğludur. Ayrıca, Sümerliler için güneybatı rüzgarını, fırtınaları taşımayı, temsil ederdi.
Pazuzu genellikle bir erkeğin vücudu ve bir köpek veya aslan'ın kafasıyla tasvir edilmiştir. Ayak yerine pençeleri, bir çift kanadı ve bir akrebin kuyruğuna sahiptir. Ayrıca, sağ eli yukarı, sol eli ise aşağı doğru sarkar; ellerinin bu durumunun hayat ve ölüm veya yaratmak, yok etmek anlamlarına geldiği düşünülmüştür.
Geçenlerde incelediğimiz MADONNA nın klibinde bir aslan tasviri yapan dansçı kadının üstüne çıktığı bir sahnede yine bunlara bir göndermeydi...









Madonna...İki Mısır muhafız heykeli arasında PUT pozu veriyor

Hristiyanlıktaki tüm imgeler pagan kültürü ve pagan inancına göre değiştirilmiştir. Hz. İsa Eski Mısır inancına ve Roma Paganlığına göre putlaştırılmıştır.

Horus çoğunuzun bildiği gibi Mısır’da Güneş Tanrısıdır. Horus’u doğuran Tanrıça İsistir. Horus İsis’in kucağında bir bebek olarak Tasvir edilir. (bu arada kafalarındaki Yılana(şeytan) dikkat) alın aha da

Peki tek Tanrılı dinlerde annesi ile birlikte anılan, heykelleri resimleri yapılan, büyük uğraşlar sonucu İznik konsülünde putlaştırılan TEK peygamber kim? Hz. İsa… İsa, Meryemin kucağında olarak tasvir edilir.




Pagan(Putperest) dini olarak geçen Mısır inancında, Horus Güneşi yani aydınlığı ve Güneşin doğuşunu (yükselişi) temsil eder, artık bunu herkes ezberledi… Daha ezberlemediyseniz gidin balık yağı için beyninize biraz fosfor gitsin teyyareciler heheh.



Hz. İsa, Pagan inançlarına göre tamamen putlaştırılmış bir peygamberdir. Kur’an gelecekte bu çelişkilerin doğacağını bilircesine ayetler içeriyor… Örneğin Meryem suresi, bilim adamlarının da söylediği gibi Hz. İsa’nın 25 Aralıkta doğmadığını söylüyor.

Hristiyanlar ne gün kiliseye giderler peki? Pazar günü… Yani Sunday SUN=GÜNEŞ… SUNDAY…

Hristiyanlık’ta Teslis (üçleme) inancının olduğunu söylemiştik. Söylemdiysek şimdi söylüyoruz işte oluum, tatava yapmayın. Bu inanca göre (baba-oğul-kutsal ruh=teslis) Hz. İsa’ya Tanrı’nın oğlu veya Tanrı’nın kendisi denmekte. Peki bu nereden geliyor? Onu da hemen açıklayalım. Mısır inancında da Teslis yani üçleme vardır. HORUS-OSİRİS-İSİS. Üçü de yüce varlık olan Güneş’i yani Mısır Tanrısı’nı (şeytanı) temsil eder.

Bütün pagani şeyler de şeytanı temsil ediyor 



Kızkardeşi İsis ile evlenen Osiris de doğayla birlikte ölüp dirilen tanrılar sınıfındandır.

Astarte’nin kardeşi-sevgilisi Adonis’tir. Aslında “Efendi” anlamındaki Adonis, Tammuz’un bir başka çağrılış şeklidir. Adonis, bitkiler dünyasının tanrısıdır ve çok yakışıklıdır. Doğanın ölüp yeniden canlanışını simgeler. Adonis, Anadolu’da Attis olacaktır.


 
Mısırlı İsis

Mısır’daki kutsal evlilik çifti İsis ve Osiris’tir. Tanrıça İsis, yaşamın ve bereketin simgesidir. İnsanlara tohum ekmeyi, toprağı işlemeyi, un ve ekmek yapmayı o öğretmiştir. Kardeşi Osiris, Nil nehri ile özdeştir ki bereket ve yaşam, toprağın suyla (Nil) kucaklaşması ile olanaklıdır.

Katy Perry - Dark Horse (Official) 




Katy Perry - Dark Horse (Official) ft. Juicy J






Katy Perry'nin Dark Horse şarkısının klibindeki mesajlar:
1 - Allah yazılı kolyesi olan bir adam büyük bir elması
Katy'e verir.

2 - Katy elması aldıktan sonra adama elektrik verir ve eritir.

3 - Eriyen adamın kum birikintisinin üstünde tek göz (illüminati) kalır.

4 - İri yarı bir adam Katy'e bir yiyecek getirir.

5 - Katy bu adamın getirdiği yiyeceği yer.

6 - Katy'nin dili yanar.

7 - Katy adama elektrik verir.

8 - Adam eridikten sonra ardında gümüş kasede bir su kalır.

9 - Katy bu suyu içer ve rahatlar.

10 - Katy piramidin tepesine çıkar.

11 - Tepeye çıkınca kanatlarını açar.

12 - Ve piramit illüminatinin piramidine dönüşür.
Anlamları:
1, 2, 3: Zamanla İslam'ı eritip yok edecekler ve dünyaya
Masonlar yani İllüminati hakim olacak.

4, 5, 6, 7, 8: İri yarı adam Türkler'i ve Müslümanlar'ı temsil eder. Bu adam
Katy'e yani kafirlere acı çektirir. Kafirler daha sonra bir fırsatını bulurlar
ve Müslümanlar'ı zayıf düşürürler ve onların bu zayıflıklarından beslenirler.

10, 11, 12: Masonlar güçlendikçe güçlenir ve dünyayı kanatları altına alır.
Dünyaya hükmetmeye başlar.
Ayrıca:

Bu klibin YouTube linkinde "SOMA" geçiyor. Linkin tamamını Webdings
yazı fontuna dönüştürdüğünüzde madenle ilgili resimler çıkıyor.
Sonuç: Soma olayları komplo.
Ayrıca video ingilizce olduğu için özür dileriz zaten çoğu
anlayacağız şeyler sorun olacağını sanmıyorum.

Şeytan bu kişiler için çok güzel bir varlık, nitekim Lucifer, “ışık getiren” (aydınlanma) manasına gelmektedir. Tıpkı Tevrat’taki Nuru Ziya gibi… (aydınlanma)Ya da Mısır’daki Horus gibi.

Kabala. Evet, Eski Mısır öğretilerini içinde bulunduran Kabala’da bir sürü Tanrı vardır, doğanın efendisi ve bilimin Tanrısı ise Şeytandır. Kabala’da insanları bilime ve aydınlığa ulaştıran, güzel varlık şeytandır. Bu inanç önce Yahudilik’de sonra da Hristiyanlık’ta belirmiştir. Bu yüzden bu dinlerin Allah katında bir geçerliliği kalmamıştır. Bunu Kur’an’da söyler:
“Allah katında (gerçek) din, İslâm’dır.” (Al-i İmran, 3/19)

Şeytan dumansız ateşten yaratılmıştır bir cindir. Ve insan yaratılıncaya kadar Allah’a en çok ibadet eden bir varlıktır. Hatta bu yüzden Allah onu tüm meleklerin başı yapmıştır. Yani şeytan bir dönem için neredeyse Allah’tan sonra evrenin sahibidir. (Kabala şeytan için, evrenin sahibi ve ışığın taşıyıcısı derken bunu kastediyor olabilir…) Ancak şeytan- ateşten yaratıldığı için, topraktan yaratılan insanın üstünlüğünü kabul etmemiştir. Şeytan mantık olarak topraktan yaratılan insanlara göre üstün bir varlıktır. Ancak Allah insanı üstün tutunca, şeytan bunu kabul etmemiş ve Allah’a isyan etmiş cennetten kovulmuştur ve kıyamet sonrası da cehenneme hapsedilecektir.

Hatta şeytanın rakamı olduğuna inanılan 666 sayısı bu yüzden ateşle birlikte anılır. Şeytan ateşten yaratılmıştır ve cehenneme hapsedilecektir. 666 sayısı artık Luciferianizm’de (Satanizm) bir ritüel(ayin) haline gelmiştir. Daha bir sürü sikimsik şey yani.



Tarihte Masonlar tarafından çıkarılan bir görüş ve kavramdır… “New World Order” malum yeni dünya düzeninin ingilizcesi… Bir diğer deyimle “Novus Ordo Seclorum”…

Amaçları: dinsiz, sömürülen, cahil insanlarla dolu bir dünya yaratmak. Onlara sorsanız rahat yaşam koşullarının olduğu, herkesin eşit haklardan yararlandığı (!!!), demokratik, laik, sosyal bir dünya kurmak diye ifade ediyorlar. Herkesi kontrol altına almak istiyorlar. Önlerinde bağımsız bir devlet ya da onlara karşı gelen bir devlet bırakmak istemiyorlar.

Biz de yedik.

İlluminati bütün medya devlerini Rupert Murdoch’un da aralarında olduğu bir CFR toplantısı yaptı. Medyayı kontrol altına aldı. Bütün dünya ülkelerini bu sayede istediği gibi kandırabilecekti. Çünkü medya sayesinde inanmak istediklerini size inandırabiliyorlar. Günümüzde yapıldığı gibi…

Müzik dünyasında onlar için çalışan ünlüler de vardı. Çalışmayanlar da vardı… O günden itibaren İlluminati zaten büyük bir kısmının elinde olduğu Müzik Endüstrisinin tamamını ele geçirerek, bütün ünlülerle bir anlaşmaya vardı. Ve bu ünlülere tehditle karışık mesajlar verildi. Nasıl mı? Onlara sınırsız ün, şöhret, para teklifi yaptılar, karşılığında ise Madonna, Michael Jackson, dünyaca meşhur starlardan şarkılarını, onların istediği tarzda-sözde ve anlayışta yazılmasını istediler.

Bu şu anlama geliyor. “Siz sadece bizim verdiğimiz şarkı sözünü yazın, bizim vermek istediğimiz mesajı insanlara iletin; gerisini bize bırakın para ise para, villa ise villa, yat ise yat, ne gerekiyorsa yaparız…” Beyonce gibi, Rihanna gibi taş hatunlar, overlok makinesi gibi kıçlarını bize dönüp sallayınca ekran başına kitlenip, kulaklarımızdan beynimize hangi mesajları verdiklerini bile fark etmiyoruz.


Ekim 17, 2012
1 Yorum
YENİ DÜNYA DÜZENİ (DÜNYAYI DÜZENLER!)


Selamun aleyküm la tatavacılar. Bugün biraz Yeni Dünya Düzeninden dır dır edeceğim. Nedir amk bu yeni dünya düzeni. Bakalım.

Tarihte Masonlar tarafından çıkarılan bir görüş ve kavramdır… “New World Order” malum yeni dünya düzeninin ingilizcesi… Bir diğer deyimle “Novus Ordo Seclorum”…

Amaçları: dinsiz, sömürülen, cahil insanlarla dolu bir dünya yaratmak. Onlara sorsanız rahat yaşam koşullarının olduğu, herkesin eşit haklardan yararlandığı (!!!), demokratik, laik, sosyal bir dünya kurmak diye ifade ediyorlar. He amk he biz de yedik.

Herkesi kontrol altına almak istiyorlar. Önlerinde bağımsız bir devlet ya da onlara karşı gelen bir devlet bırakmak istemiyorlar. Libya gibi mesela… Neyse bu Libya konusuna sonra gireceğim…

George W. BUSH’ un babası George H. W. BUSH sene 1990’da dünyaya ve müslümanlara restini çekerek. Yeni dünya düzenini ilan etti… Evet şimdi bu sığır oğlunun New World Order’ ı ilan ederken ki görüntüleri geliyor ekranlarınıza. Aha aşağıda verdim linki, bakmak isterseniz eğer , adeta nur yağıyor yüzünden Bush’un hey yavrum hey. Kurban bayramı kutlama mesajı veriyor sanki. Konuyla alakası yok ama bayram da yaklaştı şaka maka, ortalıkta yeterince sığır yokmuş gibi ne kadar kesilecek davar varsa caddeye, sokağa kaçırır kesin yine bizim millet hehehe. Neyse ki biz etrafta sığır görmeye alışığız :D Neyse konumuza dönelim

http://www.youtube.com/watch?v=Rc7i0wCFf8g

“Bu adam bunu yapınca ne oldu peki?” Şu oldu güzel kardeşim: 1000 yıldır ele geçirmek istedikleri ama şanlı atamız Osmanlı’nın mücadelesi sayesinde alamadıkları dünya hakimiyetini ele geçirdiler. Yani resmi olarak “Dünyanın anasını s.kmeye geliyoruz” dediler. Peki bu kabalacı-satanist BUSH ailesi Rockfeller ailesinin dürtmesiyle ilan ettikleri Yeni Dünya Düzeninden sonra naptı? Ne yapacak işte görüyoruz gelişmeleri amk, sanki bir düğmeye basılmış gibi ortadoğu kaynıyor, onlar da hazır kaynıyor diye içine baharat atıyorlar, hepimiz de ohhh mis gibi kokuyor diye davar gibi geziyoruz ortalıkta. Yaptıkları her skimsonik eylemi güzel göstermek, barış, sevgi, özgürlük için(miş)gibi yapar göstermek en iyi hünerlerinden biri bunların. En olağanüstü ilizyon gösterilerini izlemek için binlerce dolar verip David Copperfield gösterilerine gitmenize gerek yok amk. ”Eneemmm herif uçuyor ya laaa” Lan olum sen senelerdir uçuyorsun, ayağın yere basmıyor amk, neyin kafasındasın hala? Oturduğunuz yerde açın tv yi dünya da ne boklar dönüyor izleyin, yine de her şey size güllük gülistanlık geliyor çünkü alıştırıyorlar ”Filistin de bugün 55 kişi katledildi” Ne var amk her gün katlediyorlar zaten diyoruz, o kadar normalleşti yani, çoluk çocuk kadın demeden bu katliamlar. ”Ayyyyyy Necmiii geç şunlarııı Bugün ne Giysem’i aç, içimiz açılsınnnnn” he amk he bugün ne giysem’i izlemeye gerek var sanki, her gün giydiriyorlar zaten lan bize, içi açılacakmış, zaten açmışlar içimizi amk, canları ne istiyorsa doldurup kapatmışlar. İçi doldurulmuş davar sürüsü gibi gezdiğimizin bile farkında değiliz. Yeterrr uleynnnnnn. Tamam sakinim.

İlluminati bütün medya devlerini Rupert Murdoch’un da aralarında olduğu bir CFR toplantısı yaptı. Medyayı kontrol altına aldı. Bütün dünya ülkelerini bu sayede istediği gibi kandırabilecekti. Çünkü medya sayesinde inanmak istediklerini size inandırabiliyorlar. Günümüzde yapıldığı gibi…

Müzik dünyasında onlar için çalışan ünlüler de vardı. Çalışmayanlar da vardı… O günden itibaren İlluminati zaten büyük bir kısmının elinde olduğu Müzik Endüstrisinin tamamını ele geçirerek, bütün ünlülerle bir anlaşmaya vardı. Ve bu ünlülere tehditle karışık mesajlar verildi. Nasıl mı? Onlara sınırsız ün, şöhret, para teklifi yaptılar, karşılığında ise Madonna, Michael Jackson, 2pac vb… dünyaca meşhur starlardan şarkılarını, onların istediği tarzda-sözde ve anlayışta yazılmasını istediler.

Bu şu anlama geliyor. “Siz sadece bizim verdiğimiz şarkı sözünü yazın, bizim vermek istediğimiz mesajı insanlara iletin; gerisini bize bırakın para ise para, villa ise villa, yat ise yat, ne gerekiyorsa yaparız…” Beyonce gibi, Rihanna gibi taş hatunlar, overlok makinesi gibi kıçlarını bize dönüp sallayınca ekran başına kitlenip, kulaklarımızdan beynimize hangi mesajları verdiklerini bile fark etmiyoruz. Neeyyyy, sadece seslerine mi bayılıyorsunuz? Yürüyün gidin leynnn, o kalçalar bi sallanıyor, camış gibi ağzımızın içinde salyamızı geviş getiriyoruz amk.

Eee tabi şöhret ve zenginliğe kapılan bir çok ünlü bunu kabul etti. Ve bu tarzda, illuminatinin size dinletmek istediği tarzda eser yayınladılar. Eserlerinde hep “sex, para, şöhret, zenginlik” gibi dünyevi ve şeytani konuları işlediler. Bütün dünya dakikası dakikasına takip ettikleri ünlülerin kendilerine empoze ettiği yaşam tarzı ile yaşamaya başladı… Neden? Çünkü insan inatlaşmasını değil, sığırı gütmek kolaydır.

Bir yanda da bir grup sanatçılar “sevgi, barış, kardeşlik” temalı eserler yaptılar. Bu eserleri de masum sanmayın. Sevgi, barış adı altında sizlere Yeni Dünya Düzenini sözde iyi bir plan olarak tanıttılar.

Bir kısım sanatçı ise, Michael Jackson ve 2pac gibi, bu teklifi reddedip; kendi istedikleri tarzda eserler yaptılar. Bu sanatçılara defalarca uyarılar gönderildi. 2pac tecavüzcülükten, Michael ise çocuk tacizciliğinden tutuklandı, bir sürü aşama geçirdiler ve şöhretleri yerle bir edildi. Hepsi bu sanatçılara kurulan bir oyundu. Sadece şöhret ve paralarını ellerinden almak için yapılan bir oyun…

Medya ile istedikleri yaşam tarzında yetişen, rahat yaşamı seven bir nesil oluşturdular. Sigaradır, uyuşturucudur, hepsi insanlara aşılandı. Hem insanları bozmak, hem de bunlar üzerinden ticaret yapmak için…

Daha sonra sıra ekonomik adımlara geldi. IMF kesintisiz borç yağmuruna tuttu herkesi. IMF’ye borcu olmayan 1 tek ülke bile kalmadı. Götümüzden yağ çektiler amk. (Adını hayatınızda duymadığınız, kendi çapında, bizim Ankara kadar toprağı anca olan çok küçük devletcikler hariç… )

Ekonomik anlamda dünyayı kendilerine bağladılar… Krizler çıkardılar, sahte hastalıklar üretip, aşı ve ilaç sattılar… Her yönden ekonomiyi esir aldılar

Siyasi olarak kendilerine, karşı bir tutum sergileyen her hükümeti indirdiler baştan… Önlerinde hiç bir engel bırakmadılar… Din hariç…

Dine gelince, Türkiye olsun, Irak olsun her müslüman ülkenin kanalında hep Şii, Sünni çatışması izlettirdiler insanlara. Bölücülük yaptılar. Camiye füze attılar “Şiiler yaptı” dediler, Müslümanlar birbirine girdi sonuç: her yıl en az 1000 kişi öldü…

Tamam, her şey istedikleri gibiydi. Ancak bu adamların Orta Doğuya yerleşip, bu bölgeyi kontrol altına alıp, petrolleri de cebe indirmesi lazımdı. Sudan bahanelerle Körfez savaşını çıkardılar…

Savaş bitti. Ama bir şeyler yolunda gitmiyordu. Sene 1994’de bir araya gelen illuminati üyeleri son 30 yılın planlarını yaptılar. Önlerindeki 30 yılın planını. Düzen için gereken son 30 yılın planını. Kararlar alındı. Yavaş yavaş yılı yılına uygulamaya konulacaktı. Kararı alan İlluminati üyeleri arasında Mason olduğu bilenen Steve Jackson adında biri toplantıdan 1 ay sonra bir kart oyunu çıkardı. Oyundaki kartların bazısının resimlerini vereyim size… Daha önce de bahsetmiştim bu kartlardan size evet, ama o yazıyı gözden kaçıranlar için de bir hatırlatma olsun. Tatava yapmayın olum, sizin için uğraşıyoruz burada, yoksa ben de bilirim sadece örnek verip, gidin aha orada hayvan gibi yazmışım, az kıçınızı kaldırın da bi zahmet okuyun derim. Ama ne yaparsınız , köpek gönlüm size dayanmadı yine hehehehe.



Oyunu oynayanlar: “Ne güzel oyun leyynnn buuu” triplerindeyken, kartlar çıktıktan 7 yıl sonra, (1990 yılında yeni dünya düzeni dünyaya duyurulduktan 11 yıl sonra) 11 Eylül 2011’de kartlarda bahsedilen “Terörist Nuke” ve “Pentagon” olayları gerçekleşti. Sözde İslamcı kişiler uçakları kaçırıp İkiz kulelere ve Pentagona çarptı…

Kartları oynayan insanların bir çoğunun ödü götünden çıktı. “Ha siktirrrrrrr rüya mı la bu, ben bu olayları kart oynarken görmüştüm” diye düşünenler olduğu gibi buna bir anlam veremeyip “Bana ne lan. Uçak bana mı çarptı amk?” diye olayı umursamayanlar da oldu. Ancak gerçek şu ki: Kart oyununun düzenlendiği tarihten 7 yıl sonra kartlardaki 2 olay gerçekleşmişti…

11 Eylül saldırıları tamamen Rockfeller ailesinin satanizme göre planladığı bir oyundur. Yeni Dünya Düzeni için gereken son adımlar, 11 Eylül’ün hemen ardından atılmıştır. Müslüman tehditi adı altında Orta doğuya girilmiş, petrol sömürülmüş. Sözde el Kaideli Usama bin Ladin’i bulabilmek için Afganistan’a gidilmiş, Oradaki afyon ticaretine el konulmuş ve uyuşturucu kontrol altına alınmış, Dünya’da Müslüman- Hristiyan çatışmaları başlatılmış, Medya sayesinde de millet birbirine yerken dünyada yönetimlerini oturtmadıklar 56’ya vermedikleri yer kalmamıştır…

Bu adamlar dünyanın en zengin ve saygın “hayırseverler” olarak biline hasta ruhlu satanist insanlar. Dünyadaki her olayın arkasında mutlaka unların bir parmağı oluyor. Ritüelleri, dinleri gereği bu olayları da istedikleri tarzda gerçekleştiriyorlar









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder