27 Kasım 2014 Perşembe

TÜRKİYEDEKİ DİN DÜŞMANLARI .wmv



Türkiye'de belli bir kesim, islam dininden nefret ediyor. Camilerden rahatsız oluyorlar, türbandan rahatsız oluyorlar, oruç tutulmasından rahatsız oluyorlar, kurban kesilmesinden rahatsız oluyorlar, sakaldan rahatsız oluyorlar, namaz kılanlardan rahatsız oluyorlar, ezandan rahatsız oluyorlar, rahatsızlar yani. 

Sırf kendileri dinsiz oldukları için başkalarının dini inançlarına hiç tahammül edemiyorlar ama özellikle de müslümanların.

 Her fırsatta müslümanlarla ilgili her konuda saldırma ihtiyacı duyuyorlar. Bütün müslümanları düşman olarak görüyorlar, Arapmış, Türkmüş hiç fark etmez tüm müslümanlardan aynı ölçüde nefret ediyorlar. Türban bu insanları çıldırtıyor.

 Görmeye tahammül bile edemiyorlar. Nedenini kendileri de tam olarak bilemiyor ama kayıtsız şartsız nefret ediyorlar. Dindar kişilerin sahibi olduğunu düşündükleri şirketlerden bile nefret ediyorlar, sermayeyi bile dinci ve dinsiz olarak iki ayrı şekilde algılıyorlar.

 Yeşil dedikleri sermayeden sadece nefret etmiyorlar adeta korkuyorlar. Belli kelimeler bile onları rahatsız ediyor, hamdolsun, elhamdülillah, hatta "selam" kelimesi bile tüylerini diken diken ediyor. Cami sayısından rahatsız oluyorlar, diyanet bütçesinden rahatsız oluyorlar, islam ile ilgili ne varsa batıyor.

Tabi Türkiye'de sayı olarak azınlıkta olmanın getirdiği bir eziklik ile daha bir canhıraş şekilde müslümanlara saldırıp onları ezmeye çabalıyorlar. Bu insanların islam ile dertleri nedir acaba? 

Niye böyle olmuşlar dersiniz? ve bu islam düşmanları sıkıştıklarında genellikle istisnasız hep Atatürk'ün arkasına saklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder