19 Kasım 2014 Çarşamba

FETULLAH GÜLEN İN TÜRK OKULLARI ve İÇYÜZÜ : Cemaatin propagandacıları, yönlendiricileri, başı, yöneticileri, beyin takımı alabildiğine kirli ve karanlık!




İlk olarak, Türk okullarına iki sebepten karşı olmadığımı belirteyim:

1. En azından İslam düşmanı değiller.

2. Alternatifimiz oluncaya kadar nötr olanlara karşı çıkma hakkımız yok. Bilakis onları alternatif oluşturuncaya kadar desteklemek zorundayız. Mesela bendeniz, müspet kitabevi veya kırtasiye bulamadığım veya bilmediğim zaman, -kazık fiyat olmasına rağmen- NT mağazalarından alışveriş yaparım. Yahudi veya İslam düşmanı solcu ve ulusalcı alışveriş merkezlerinden bin kat daha iyidir.



Madem karşı değilsini, öyleyse ne diye reddiye yazıyorsun?

Cevabı yine iki sebepten dolayı:

1. Öncelikle bu okullar kutsanmaya başlandı.
Hocaefendi İslam’a hizmet ediyor. Nasıl? Türk okulları ile…
İslam’ın neresinde böyle bir ifade var?
Türk okulu açmanın İslam’a hizmetle ne alakası var?
Milletine hizmet ise, belki evet!
Vatanına hizmetse, belki evet!
İslam’a hizmetle irtibatı nedir?
Yok!
Sadece kendi pisliklerini ve kirli işlerini bu yolla -adını hizmet koyarak- aklamaya çalışıyorlar.



2. Israrla Türk okullarında Türkçeyi ve İslam’ı öğrettikleri palavrasını sıkıyorlar ve bunu propaganda amacı olarak kullanıyorlar. Bu da kocaman kuyruklu bir yalan! Nasıl olsa kimsenin o ülkelere gidip binlerce (doğrusu yüzlerce olması lazım) Türk okulunu incelem şansı yok!

Hiç bir Türk okulunda İslam öğretilmez. Hiç bir Türk okulunda ekstradan dini bir ders konulmaz. Sadece o ülkenin müfredatı -genellikle- İngilizce veya o ülkenin yerli resmi dilinden kaliteli (hatta en kaliteli) bir biçimde okutulur.

Türk okulları ve kolejleri kalite ve paraya odaklıdır. İslam ile veya Türkçe ile alakası yoktur!

Biliyorum, yine “iftira atıyorsun” diye itirazlar gelecek! Hatta ajan, fitneci, AKPci, yalancı, iftiracı vs diyecekler. Ben de delil isteyeceğim, onlar da “kem küm” diye cevap verecekler.

Yurt dışında gittiğim ülkelerin çoğunda Türk okullarını ziyaret ettim. Müfredatlarını bizzat inceledim. Yine bir çok okulun yöneticisi, müdürü, öğretmenleri arkadaşım, dostum veya tanıdığım. Çayını rahat içtiğim insanlar… Geneli de temiz arkadaşlar, kardeşler…

Ama cemaatin propagandacıları, yönlendiricileri, başı, yöneticileri, beyin takımı alabildiğine kirli ve karanlık!

En başta ve en sonda şunu söylüyorum:

Grubun beyni kirli, geri kalanı temiz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder